top of page

Wie zijn wij?

Rien

Bakker

  • Grey LinkedIn Icon

Rien Bakker is persoonsgericht-experiëntieel psychotherapeut en werkzaam in zijn eigen praktijk in Utrecht, ‘Drijfveer Psychotherapie’. Daarnaast werkt hij op de afdeling persoonlijkheidsstoornissen van GGz Centraal in Amersfoort. Hij is bestuurslid van de Vereniging voor Persoons-gerichte Experiëntiële Psychotherapie. Hij heeft onder andere gewerkt in de revalidatie en bij COLK in Gorinchem en begon zijn loopbaan bij het Centrum voor Psychosomatiek in Zeist. Psychosomatische klachten vormen een bijzonder aandachtsgebied in zijn therapie- en scholingsaanbod.

Rien Bakker
Ingrid Joosten

Ingrid Joosten

  • Grey LinkedIn Icon

Ingrid Joosten is sinds 1995 werkzaam als fysiotherapeut met brede ervaring binnen de revalidatie en de specialistische GGZ. In 2015 is ze haar eigen bedrijf gestart in Arnhem, ‘Psychosomatiek Arnhem’, een 1e lijn praktijk voor psychosomatische fysio- en lichaamsgerichte traumatherapie (methode Somatic Experiencing). Zij was tussen 2008 en 2017 werkzaam als psychosomatisch fysiotherapeute voor het COLK. Elke keer opnieuw is ze nieuwsgierig naar wat maakt dat iemand uit zijn natuurlijke ritme is geraakt en hoe veerkracht voor het ervaren van eigen lijf en het voelen van gevoelens en emoties vergroot kan worden, met betekenis en zonder oordeel.   

Chaja Kaufmann

Chaja Kaufmann

  • Grey LinkedIn Icon

Chaja Kaufmann is psychotherapeut, klinisch psycholoog en danstherapeut. Ze is supervisor en leertherapeut van de Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP). Ze is groepspsychotherapeut en werkt ook met gezinnen en koppels. Ze heeft veel ervaring met somatoforme stoornissen en conversiestoornissen. Naast haar 30 jaar klinische en dagklinische ervaring werkt ze in haar eigen praktijk waar aandacht voor het lichaam altijd een belangrijk onderdeel is. Ze geeft lezingen, workshops en is docent groepsdynamica voor gz-psychologen. Haar passie is tango dansen, ze is oprichter van tango & therapie in Nederland. Dit is een vorm van relatietherapie in de groep en de basis begint met Tango dansen.

Annechien Koch

  • Grey LinkedIn Icon

Annechien Koch is sinds 1995 werkzaam als fysiotherapeut en heeft een brede ervaring opgedaan in het ziekenhuis, de revalidatie en de laatste tien jaar als psychosomatisch fysiotherapeut in de specialistische GGZ bij Colk, het centrum voor onverklaarde lichamelijke klachten in Gorinchem. Als fysiotherapeut probeert zij aan te sluiten bij wat iemand beweegt om zodoende mensen weer letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Annechien werkt zowel met volwassenen als met kinderen en jeugd. Ze vindt het prettig om in een kleinschalige praktijk te werken die dichtbij de mens staat en samen te werken met collega’s die dezelfde passie delen.

Annechien Koch
bottom of page